Izabrana vodstva županijske, gradskih i općinskih organizacija HDZ-a

Autoradmin

Izabrana vodstva županijske, gradskih i općinskih organizacija HDZ-a

Članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice, u nedjelju 17. listopada su po načelu jedan član – jedan glas birali nova vodstva 428 općinskih, 127 gradskih i 20 županijskih organizacija HDZ-a te  predsjednike i potpredsjednike HDZ-a Zagreb. Redoviti unutarstranački izbori održavaju se temeljem odluke Nacionalnog vijeća HDZ-a od 12. srpnja 2021. godine. Izbori su se održali sukladno epidemiološkim mjerama.

Za predsjednicu ŽO HDZ-a Karlovačke županije je izabrana dosadašnja predsjednica organizacije gospođa Nada Murganić, a za potpredsjednike su izabrani Alen Halar, Branko Zoretić, Jure Katić i Anđelka Salopek.

Uz županijsko predsjedništvo, članovi Hrvatske demokratske zajednice birali su vodstva u ukupno 22 općinske i gradske organizacije u Karlovačkoj županiji ( na kraju priopćenja popis izabranih predsjednika općinskih i gradskih organizacija).

Izjava predsjednice ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nade Murganić:

„Drage članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice,

Želim Vam svima od srca zahvaliti što ste i ovoga puta pružili veliku podršku meni i mojem timu. Također želim čestitati i svim izabranim predsjednicima gradskih i općinskih organizacija diljem županije. Vi ste naša snaga na terenu i pokazatelj dobro organizirane organizacije. Nastavit ćemo kontinuirano i odgovorno raditi na poboljšanju kvalitete života svih naših sugrađana. Hrvatska demokratska zajednica i svi njezini članovi pokazali su kako znaju prepoznati kvalitetne projekte i programe, kako znaju marljivo i vrijedno provoditi značajne investicije te uvijek biti tu za svakog pojedinca. Takav rad će se nastaviti jer naši sugrađani i svi članovi su to prepoznali i nagradili na zadnjim lokalnim izborima na kojima je Hrvatska demokratska zajednica pokazala i dokazala kako je najjača politička opcija u Karlovačkoj županiji, ali i cijeloj Hrvatskoj, na čelu sa našim predsjednikom Andrejom Plenkovićem. Još jednom čestitam svim pobjednicima ovih izbora“.

Popis predsjednika organizacija:

Gradske organizacije HDZ-a:

GO Karlovac – Damir Mandić
GO  Duga Resa – Josip Vlašić
GO Slunj – Mirjana Puškarić
GO Ogulin – Anđelka Salopek
GO Ozalj – Stjepan Basar

Općinske organizacije HDZ-a

OO Barilović – Miroslav Marčac
OO Bosiljevo – Sandra Ulaković
OO Cetingrad – Ivan Flanjak
OO Draganić – Anica Domladovac
OO Generalski Stol – Alen Halar
OO Josipdol – Dragan Rudančić
OO Kamanje – Antun Lešćanec
OO Krnjak – Josip Ljevar
OO Lasinja – Marijo Perčić
OO Netretić – Davorka Debelak Frketić
OO Plaški – Ivan Šego
OO Rakovica – Mihovil Bićanić
OO Ribnik – Željko Jakša
OO Saborsko – Marko Bićanić
OO Tounj – Martina Brletić
OO Vojnić – Nebojša Andrić
OO Žakanje – Vesna Hajsan-Dolinar

O autoru