VIJEĆNICI OGULINSKOG HDZ-A PRIMAJU GRAĐANE

Autoradmin

VIJEĆNICI OGULINSKOG HDZ-A PRIMAJU GRAĐANE

Gradski vijećnici iz redova Hrvatske demokratske zajednice Grada Ogulina otvaraju svoja vrata građanima. Za početak je planirano da uoči svake sjednice Gradskog vijeća budu dostupni građanima. Ukoliko interes bude veći, odredit će se uredovno vrijeme i u ostalim terminima.

Uoči sjednice Gradskog vijeća koja je sazvana za četvrtak, 7.6.2018. godine, možete ih kontaktirati u prostorijama stranke, na adresi B. Frankopana 3, u srijedu – 6.6.2018. od 17.00 do 19.00 sati ili im se obratiti putem elektroničke pošte na adresu: hdz.ogulin@gmail.com.

Zadaća gradskih vijećnika nije samo jednom u tri mjeseca doći na sjednice Vijeća, nužno je biti cijelo vrijeme na raspolaganju i to ne samo svojim članovima i biračima, nego svim građanima – obrazložio je ovu odluku Tomislav Lipošćak, predsjednik GO HDZ-a Grada Ogulina.

U Gradskom vijeću Grada Ogulina HDZ i koalicijski partneri zastupljeni su sa osam vijećnika (od 17 ukupno). To su Ivan Vučić, Milan Sabljak, Zlata Kurelac, Ivica Vuković, Mirela Milanović (HSU), Ivica Porubić – Bajs, Hrvoje Magdić i Sanjin Rodić.

O autoru