NASTAVAK KRŠENJA PREDIZBORNIH OBEĆANJA I ZAPOŠLJAVANJA PODOBNIH NA RUKOVODEĆA MJESTA U GRADU POD KLEKOM!

Autoradmin

NASTAVAK KRŠENJA PREDIZBORNIH OBEĆANJA I ZAPOŠLJAVANJA PODOBNIH NA RUKOVODEĆA MJESTA U GRADU POD KLEKOM!

Gradska organizacija HDZ-a Grada Ogulina želi se osvrnuti na postupke trenutno vladajuće koalicije SDP-a, DSS-a i NL Željka Stipetića u Gradu Ogulinu. Naime, vladajuća koalicija nastavlja s kršenjem predizbornih obećanja, ali i sa zbrinjavanjem podobnih kadrova na rukovodeća mjesta u Gradskoj upravi i gradskim poduzećima.

U protekla dva tjedna dobili smo informaciju kako zamjenica gradonačelnika svoju dužnost obnaša profesionalno. Unatoč tome što je nekadašnja nestranačka kandidatkinja, a danas članica Gradskog odbora SDP-a, u kampanji najavljivala da će tu dužnost obavljati volonterski.

Također, imamo saznanja da je SDP-ov gradski vijećnik i zamjenik predsjednika ogulinskog SDP-a nedavno bez natječaja zaposlen na jedno od rukovodećih mjesta u Vodovodu i kanalizaciji.

Unatoč najavljenoj racionalizaciji i smanjenju troškova, u Gradskoj upravi nedavno je bez natječaja zaposlen suprug SDP-ove vijećnice i član Gradskog odbora SDP-a.

Također, u Stambeno – komunalnom gospodarstvu ovih dana je na jednom od rukovodećih mjesta predstavljen kandidat Demokratskog saveza Srba za gradonačelnika na prošlim izborima.

Voljeli bismo da informacije kojima raspolažemo nisu točne i da će nas netko demantirati te da će priliku dobiti sposobni, a ne podobni.

Nažalost, bojimo se da se da to neće biti tako.
GO HDZ-a Grada Ogulina

O autoru

Napiši odgovor